ZAGORAC: „U NEDELJU NA PRAVI NAČIN DA ZAVRŠIMO SEZONU“

Košarkaši Mega Leksa u nedelju 12. juna od 20 časova igraju poslednji meč u sezoni. Peta utakmica serije za 3. mesto Super lige Srbije koja odlučuje o plasmanu u ABA ligu naredne sezone, zakazana je u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Dejan Milojević je bio zadovoljan posle pobede u Železniku a pred poslednji meč u sezoni je izjavio sledeće:

“Peta utakmica će odlučiti pobednika, 2:2 je i sada smo na nuli. Na ovakvim utakmicama sazrevaju mladi igrači. FMP igra sjajno i nikada se ne predaje. Nadam se da ćemo biti hladne glave i dovoljno koncentrisani da u petak slavimo i ispunimo svoj cilj, a to je plasman u ABA ligu“, 

izjavio je Milojević.

Mega Leks i FMP su se sastali do sada 8 puta u Super ligi i trenutni skor je 6:2 za Megu.

Prethodni meč u Železniku koji je Mega dobila sa 79:90 i izjednačila u seriji na 2:2, pokazao je po ko zna koji put da košarkaši Mege pružaju najbolje partije u teškim situacijama. Sa time se složio i kapiten Mega Leksa Rade Zagorac:

„Posle vrlo nezavidne situacije pred 4. meč u seriji, prikazali smo jako dobru igru i uz puno uložene energije na terenu, uspeli smo da izjednačimo na 2:2. Ponovo je na ispitu karakter koji smo pokazali u mnogobrojnim utakmicama ove sezone. FMP je sjajna ekipa sa vrlo kvalitetnim mladim igračima. Očekujem izuzetno tešku utakmicu ali se nadam da ćemo uz podršku publike u Sremskoj Mitrovici, uspeti da završimo istorijsku sezonu na pravi način“,

završio je Zagorac.

Poslednji meč sezone je zakazan za nedelju 12. jun od 20 časova u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Dođite u nedelju da zajedno pobedimo!

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov