ZAGORAC: „IMAMO VELIKI MOTIV ZA POBEDU“

Mega Leks u petak 27. maja od 19 časova započinje polufinalnu seriju Super lige Srbije mečom protiv Crvene zvezde Telekom. Prva utakmica polufinala plej-ofa će se igrati u hali Aleksandar Nikolić u Beogradu dok je revanš zakazan za nedelju 29. maj od 20 časova u Sremskoj Mitrovici. Eventualna majstorica će se igrati u utorak u Beogradu.

IMG_2961

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je istakao da se ekipe dobro poznaju:

„Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone ali nismo uspeli da ih pobedimo. Za sve postoji prvi put pa tako i verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u ovom meču“,

izjavio je trener Mega Leksa.

Mega Leks i Crvena zvezda Telekom su se sastali 5 puta ove sezone u ABA ligi u kojima Mega nije uspela da trijumfuje. Poslednji put su se sastali u finalnoj seriji ABA lige koja je održana od 28. aprila do 2. maja.
Mega Leks je završio na drugom mestu u B grupi Super lige Srbije sa 4 pobede i 2 poraza dok je Zvezda bila prva u A grupi sa svih 6 pobeda.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac ističe da Mega ima veliki motiv za pobedu:

„Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja. Sa 2 poraza smo zasluženo bili na 2. poziciji u grupi. Ispred sebe imamo Crvenu zvezdu protiv koje smo bez pobede ove sezone. To će nam biti veliki motiv da im se suprotstavimo u petak i sa pobedom da napravimo prvi korak ka plasmanu u finale“,

istakao je Zagorac.

Utakmica je zakazana za petak 27. maj od 19 sati u hali Aleksandar Nikolić u Beogradu. Direktan prenos meča je na TV Arena Sport.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov