MILOJEVIĆ:“ IMAMO DODATNI MOTIV ZA POBEDU U ČAČKU“

Košarkaši Mega Leksa nastavljaju takmičenje u Super ligi Srbije pošto se u 3. kolu u subotu 14. maja od 17 časova sastaju u Čačku sa ekipom Borca. Izabranici Dejana Milojevića imaju polovičan učinak i u Čačku će potražiti priliku za drugu pobedu u grupi.

Mega Leks će biti oslabljen za ovaj meč pošto je Nikola Ivanović povredio zglob u meču sa Partizanom zbog čega će propustiti minimum naredne dve utakmice.

Dejan Milojević ističe da ekipa ima dodatni motiv za pobedu u Čačku:

„Borac je uvek nezgodan protivnik na svom terenu. Poslednja dva puta kada smo igrali u Čačku smo izgubili i to će biti dodatni motiv da ne bude tako i u subotu. Daćemo sve od sebe i odigrati maksimalno angažovano kako bi pobedili“,

izjavio je trener Mega Leksa.

Obe ekipe su u prošlom kolu izgubile. Od Mege je u Sremskoj Mitrovici bolji bio Partizan sa 81:85 dok je Borac izgubio u Nišu od Konstantina sa 89:75. Mega Leks i Borac su se poslednji put sastali pretprošle godine u Super ligi kada je svaka ekipa slavila na svom terenu.

Aleksandar Rašić ističe da su utakmice u Čačku uvek teške:

„Očekuje nas talentovana i vrlo motivisana ekipa Borca. Tradicionalno igraju vrlo agresivno i sigurno je da imaju veliku želju da pred domaćom publikom pokažu koliko mogu. Ligaški deo traje svega šest kola i malo je vremena za ispravku grešaka. Moraćemo da odigramo koncentrisano od samog početka utakmice i uz agresivnu odbranu i pametna rešenja u napadu, da dođemo do pobede“,

izjavio je Rašić

Direktan prenos utakmice je na TV Arena Sport.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov