RAJKOVIĆ:“IMAMO OGROMNU ŽELJU ZA POBEDOM“

Juniori Mege u sredu putuju u Berlin gde će od 12. do 15. maja učestvovati na finalnom turniru juniorske Evrolige pod imenom „Mega Bemax“. Izabranici Miodraga Rajkovića se nalaze u A grupi sa ekipama Žalgirisa, Barselone i INSEP-a.

Trener Mega Bemax-a Miodrag Rajković ističe izuzetnu jačinu finalnog turnira Evrolige:

„Pobeda na kvalifikacionom turniru u Rimu i plasman na finalni turnir u Berlinu predstavlja ogroman uspeh i veliki iskorak sa ovom generacijom juniora Mege. Želeo bih da istaknem da je naša grupa posebno jaka jer u njoj igraju prvaci Španije, Litvanije i najbolja ekipa Francuske pa je ona u tom smislu i svojevrstan Fajnal for, naravno bez namere da potcenim drugu grupu u kojoj se takmiče poslednja dva osvajača juniorske Evrolige, Real Madrid i Crvena zvezda“,

rekao je Rajković i nastavio o očekivanjima u Berlinu:

„Moja lična očekivanja su uvek najviša moguća i po prirodi i načinu treniranja, kod igrača prepoznajem ogromnu želju za pobedom. U svakom meču idemo na pobedu i gledamo samo sebe. Idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo videti dokle će nas to dovesti“,

završio je trener Mega Bemax-a.

Utakmice u grupi će se igrati u hali Sportforum u Berlinu a raspored utakmica Mega Bemax-a je sledeći:

12. maj, 11:00:  Žalgiris Kaunas – Mega Bemax
13. maj, 09:00:  Barselona Lasa – Mega Bemax
14. maj, 09:00:  Mega Bemax – Insep Paris

Pobednici grupa će se sastati u finalu 15. maja od 12 sati u Mercedes-Benz Areni, koja će biti domaćin i Fajnal fora Evrolige.

Podsećamo, Mega Bemax je učešće na finalnom turniru obezbedio trijumfom na kvalifikacionom turniru u Rimu koji je održan krajem decembra prošle godine.

Foto: Mega Leks/Jovan Azdejković