IZ SREMSKE MITROVICE U BERLIN

Treća utakmica finala ABA lige je pored odlične organizacije, bila posebno srećna za pojedine gledaoce iz publike pošto su, uz zabavni program, bile organizovane čak tri nagradne igre sa vrednim nagradama.

Utakmica u hali PSC Pinki je počela tradicionalnim izvođenjem himne Mege od strane dečijeg hora „Piccolo“ uz pratnju Sensation zmaja, maskote sponzora Mege, Sensation gaziranog bezalkoholnog pića.

IMG_3615

Zabavni program sa brojnim nagradnim igrama je započeo 40-tak minuta pre početka utakmice kada su se srećni gledaoci takmičili u šutiranju trojki za Triglav poklon pakete.

IMG_3504

U poluvremenu utakmice je usledila još jedna nagradna igra, gde su se gledaoci koji su uhvatili majice takmičili u šutiranju sa različitih pozicija za Roda pakete.

Vrhunac je usledio posle toga, kada su se tri takmičara borili za vrednu nagradu generalnog sponzora Mega Leksa, Leks Group-a. Naime, Vladimir Flurjan, najprecizniji takmičar sa linije slobodnih bacanja, koji je prethodno uhvatio majicu koja je ispucana iz sportske puške, osvojio je izuzetno vrednu nagradu, put i smeštaj za dvoje u Berlinu za vreme trajanja finalnog turnira juniorske Evrolige, gde će imati priliku da bodri juniorsku ekipu Mege. Nagradu je uručio kapiten juniorskog tima, Novak Musić.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov