MEGA SENZACIJA!

Pred početak finalne serije plej-ofa ABA lige, Mega Leks je dobio senzacionalno pojačanje. U odlučujuće borbe za šampionski prsten regionalnog takmičenja sa Crvenom zvezdom Mega će ući jača za još jednog sponzora – Sensation.

Predstavnici sve popularnijeg gaziranog bezalkoholnog pića i aktuelnog osvajača Kupa Radivoja Koraća potpisali su ugovor o saradnji, pa će Sensation u naredne dve godine biti oficijelno piće KK Mega Leks.

Nova amajlija na prepoznatljivim dresovima Mege naredne dve sezone biće moćni, senzacionalni zmaj, kao simbol sreće, nepresušne energije, veštine i odlučnosti za pobedu.Sensation Mega

Osvežavajuće piće Sensation bogato mineralima, smanjene energetske vrednosti i bez veštačkih zaslađivača i boja, sa prirodnom aromom limete i kiwana, od sada postaje puna podrška KK Mega Leks, njihovim sjajnim igračima i članovima kluba.

Mega Leks je ove sezone imao sjajnu podršku publike u Sremskoj Mitrovici, koja ubuduće od novog Meginog sponzora Sensation-a može da očekuje brojna iznenađenja.