PIONIRI MEGE VICEŠAMPIONI SRBIJE

KK Banjica Mega je vicešampion Srbije u pionirskoj konkurenciji pošto je u meču za titulu na Finalnom turniru prvenstva Srbije koji je odigran u Čačku, izgubila od Partizana sa 75:54 (20:16, 17:15, 18:13, 20:10). Izabranici Stefana Bulatovića su držali rezultatski egal u prvom poluvremenu ali su u nastavku utakmice popustili, što je Partizan iskoristio da krajem treće i početkom poslednje četvrtine dođe do odlučujuće prednosti.

I pored poraza u finalu, Banjica Mega je postigla veliki uspeh sa osvojenim drugim mestom u Srbiji, pogotovo imajući u vidu da je ovo bila prva godina pionirske selekcije kluba u istoriji.Pioniri pehar

Trener KK Banjica Mega Stefan Bulatović se posle finala osvrnuo na celu sezonu pionirske selekcije:

„S obzirom da je ovo bila prva sezona, a kako je početa sa malim brojem igrača, zajedno sa rukovodstvom kluba smo napravili tim koji je rastao kako je sezona odmicala. Igrači su pokazali hrabrost i karakter i sa ovim uspehom smo potvrdili mesto u vrhu i smer u kome idu sve selekcije Mege. Kao trener sam vrlo zadovoljan sa rezultatom ove sezone i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu“,

istakao je Bulatović.

Banjica Mega: Miljuš, Pećanac, Ćirović 4, Vićentijević 2 (5 skokova), Musić 9, Strainović 2, P. Kovačević, Langović 22 (14 skokova, indeks 32), V. Kovačević, Draganić 15, Vukić, Milošević (5 skokova).

Partizan NIS: Novaković 18, A. Sužnjev 4, B. Sužnjev 16, Šorak 1, Ivanović 7, Ćulibrk 2, Topalović 3, Ostojić, Momčilović, Prelević 2, Tanasković 10, Brekić 12.

Foto: Mega Leks