ROZE TIM BOLJI OD ZELENOG

Revijalna utakmica koju Košarkaški klub Mega Leks već po tradiciji organizuje u vreme Novogodišnjih praznika održana je ovog puta u dvorani Šumice. U Roze i Zelenom timu osim košarkaša i članova stručnog štaba seniorskog i juniorskog tima igrali su predstavnici Meginih sponzora, Miodrag Ražnatović i njegova ćerka Maša. Trener Dejan Milojević zbog povišene temperature nije nastupio, ali je imao dostojnu zamenu u liku svog sina Nikole.

vesa canak

FOTO: Mega Leks/Ivica Veselinov

S obzirom da su druženje i zabava bili u prvom planu rezultat nije bio toliko bitan, ali ostaće zabeleženo da je Roze tim pobedio Zeleni tim rezultatom 108:90 i da se Rade Zagorac u roze dresu ponovo pojavio na parketu posle tromesečne pauze zbog povrede. Veoma je bilo zanimljivo na terenu gledati neke bivše asove poput Veselina Petrovića, Nenada Čanka Gorana Ćakića u duelima sa sadašnjim igračima Mege, a mora se priznati i da su predstavnici kompanija Leks, Triglav, Eneos i Idea pokazali zavidno znanje pod obručima.

misko

U poluvremenu meča organizovano je takmičenje u šutiranju trojki u parovima. Ekipe su činili: Miško i Maša Ražnatović, Dejan i Nikola Milojević, Zoran Matković i Goran Ćakić, Aleksandar Seratlić i Luka Miljuš, Dušan Dujmić i Nenad Čanak i Ljubo Lilov i Veselin Petrović. Trijumfovali su Dejan i Nikola Milojević koji su u finalu bili bolji Dušana Dujmića i Nenada Čanka.

miloje trojke

FOTO: Mega Leks/Ivica Veselinov

Po završetku utakmice za dvojicu članova Mege priređeno je i malo iznenađenje. Naime, 3. januara rođendan su proslavili prvotimac Stefan Simić i član pionirske selekcije Luka Miljuš. Oni su od kluba uz prigodne poklone dobiili i veliku tortu kojom su se zasladili svi učesnici ove revijalne utakmice.

torta

FOTO: Mega Leks/Ivica Veselinov

Roze tim – Zeleni tim 108:90 (30:27, 32:20, 21:21, 25:22)

ROZE TIM: Maša Ražnatović, Aranitović 2, Dujmić 2, Petrović 20, Simić 19, Ivanović 9, Savović 3, Pavlović 3, Luvavu 7, Lilov 12, Zagorac 21, Ćakić 8, Miodrag Ražnatović 2.

ZELENI TIM: Matković 14, Đoković 8, Jaramaz 7, Veljković 3, Seratlić 5, Musić 2, Nikola Milojević 8, Čanak 14, Kaba, Simeunović 11, Nikolić 18, Janković.