MEGINA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

U taboru Mega Leksa vlada fantastična atmosfera. To i ne čudi ako se u obzir uzme činjenica da je najmlađi tim regionalnog takmičenja najprijatnije iznenađenje ABA lige sa čak 11 pobeda iz 17 mečeva. Košarkaši Mege krupnim koracima grabe ka plej-ofu, a jedna od tajni uspeha tima Dejana Milojevića svakako leži u pravoj hemiji koja od prvog dana priprema postoji u ekipi.

Dokaz tome je i video materijal koji je nastao krajnje spontano po završetku treninga, kojim su košarkaši Mega Leksa svim ljubiteljima košarke u Srbiji poželeli srećnu Novu godinu.

Priliku za opuštanje i malo zabave pod obručima igrači Mege imaće 3. januara od 17 sati u SC „Šumice“ kada je na programu revijalna utakmica u kojoj osim igrača učestvuju svi članovi stručnog štaba, menadžment kluba kao i sponzori. U poluvremenu utakmice će se održati takmičenje u šutiranju trojki. Već po tradiciji, devetu godinu za redom biće organizovano ovo jedinstveno košarkaško druženje, a ulaz na utakmicu u Šumicama je slobodan. U Idealna prilika da se u vreme praznika razonodite i opustite uz neke bivše košarkaške asove i one koji će to u dogledno vreme sigurno postati.

Sastavi ekipa:

Zeleni tim  – Dejan Milojević, Nikola Milojević, Milenko Veljković, Alfa Kaba, Danilo Nikolić, Đorđe Simeunović, Radovan Đoković, Novak Musić, Ognjen Jaramaz, Nikola Janković, Nenad Čanak, Zoran Matković, Aleksandar Seratlić.

Stručni štab Zelenog tima čine treneri Srđan Flajs i Žad Fatu, kondicioni trener Aleksandar Borisavljević, fizioterapeut Dušan Radojičić i doktor Boris Ukropina.

Roze tim – Miško Ražnatović, Maša Ražnatović, Nikola Ivanović, Stefan Simić, Rade Zagorac, Aleksandar Aranitović, Timote Luvavu-Kabaro, Nikola Pavlović, Boris Savović, Veselin Petrović, Goran Ćakić, Dragan Marković, Ljube Lilov.

Stručni štab Roze tima čine treneri, Branimir Tadić i Stefan Bulatović, kondicioni trener Marko Ćosić i fizioterapeut Miloš Savić.