VELIKO PRIZNANJE ZA ARANITOVIĆA

Košarkaš Mega Leksa Aleksandar Aranitović je izabran da učestvuje na prestižnom međunarodnom kampu „Košarka bez granica“ koji će se održati od 12. do 14. februara 2016. godine u Torontu, za vreme trajanja NBA Ol-star vikenda. Zvaničan poziv za učešće Aranitovića na kampu predstavlja još jedno priznanje za izuzetno mladu ekipu Mega Leksa (prosek godina 19.6).

Košarkaški kamp „Košarka bez granica“, koji zajednički organizuju FIBA i NBA, okupiće najveće talente iz svih regiona sveta starosti do 18 godina. Svetski poznata igračka i trenerska imena će za vreme trajanja kampa raditi na poboljšanju individualnih i timskih kvaliteta mladih igrača.

Aranitović je presrećan zbog poziva:

„Poziv da učestvujem kampu Košarka bez granica je veliko priznanje za mene ali i još jedan dokaz da je dolazak u Mega Leks bio pravi potez.  Presrećan sam zbog činjenice  da ću učestvovati na ovom prestižnom kampu i učiniću sve da u Torontu na najbolji mogući način predstavim Mega Leks ali i srpsku košarku“,

izjavio je Aranitović.

Iako još uvek nije napunio 18 godina (rođen je 21.01.1998.), Aleksandar Aranitović ove sezone za Mega Leks u proseku po meču provodi 20.2 minuta na terenu.

Foto: Mega Leks