MEGA LEKS I NAREDNE SEZONE U SREMSKOJ MITROVICI!

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sve ljubitelje košarke da je potpisan ugovor između Mega Leksa i Sremske Mitrovice pa će „mali veliki klub“ i naredne sezone nastaviti da igra utakmice u okviru ABA lige u istom gradu.

Direktor Mega Leksa Goran Ćakić je istakao da saradnja sa Sremskom Mitrovicom u protekloj godini bila na obostrano zadovoljstvo i da u novoj sezoni Mega ima još veće ambicije:  

„U prošloj sezoni smo vrlo lepo primljeni u Sremskoj Mitrovici i zadovoljni smo organizacijom i podrškom koju smo dobili od Grada. Verujem da smo igrom i ponašanjem na terenu uzvratili na pravi način pa je nastavak saradnje na obostrano zadovoljstvo bio logičan naredni korak. U novoj sezoni Mega Leks nastupa sa još većim ambicijama i pozivam sve Sremce da nastave da u velikom broju podržavaju ovu izuzetno talentovanu ekipu“.

Vasilj Ševo, direktor PSC „Pinki“je vrlo zadovoljan organizacijom utakmica u prošloj sezoni a za novu je najavio i određena unapređenja u hali:

„U novoj sezoni će hala „Pinki“ biti osvetljena LED rasvetom koja je mnogo bolja i efikasnija, što će uticati i na podizanje kvaliteta televizijskih prenosa. Pored toga, u sklopu hale će biti uređena i trenažna sala koja će služiti za pripremu sportista pred sam meč“.

Nova sezona ABA lige počinje 1. oktobra a u prvom kolu Mega Leks gostuje Crvenoj zvezdi. U drugom kolu Mega dočekuje Partizan što će biti prilika za publiku da ispuni halu PSC „Pinki“.