SLEDEĆE SEZONE MEGA VIZURA KAO DOMAĆIN U SREMSKOJ MITROVICI!

U ime KK Mega Vizura, generalni menadžer Goran Ćakić potpisao je ugovor o saradnji sa gradonačelnikom Sremske Mitrovice, gospodinom Branislavom Nedimovićem. Mega Vizura kao domaćin sledeće sezone igraće u Sremskoj Mitrovici, tačnije Sportskom centru Pinki.

Tim povodom gospodin Nedimović izjavio je:

“Hvala Megi, koja je prepoznala grad Sremsku Mitrovicu kao mesto gde u narednih godinu dana može da igra Jadransku ligu i sve ono što bude sledilo uz to. Meni je veliko zadovoljstvo da će Sremska Mitrovica posle 15-20 godina imati priliku da gleda najveće mečeve sa ovih naših prostora. Nadam se da ćemo od oktobra biti dobar domaćin Megi, u tih 13 utakmica koje se budu odigrale u ABA ligi.

Nadam se da će mitrovačka publika biti na dobrim relacijama sa košarkašima, i da će kao posledica toga Mega napraviti još bolji rezultat. Mi ćemo se truditi da uradimo sve što je u našoj moći – Sportski centar Pinki biće u narednih mesec ili dva prilagođen uslovima koji su propisani od strane ABA lige. Rekonstruisali smo halu, dodali pomoćne tribine… Poznajući Mitrovicu i sve ono što se dešavalo u poslednjih 20-30 godina, nadam se da će hala biti stalno puna i mislim da ćemo imati jednu priličnu neobičnu situaciju – da će se tražiti karta više. Znam kako mitrovačka publika reaguje u svim sportovima”

U obraćanju prisutnima, Goran Ćakić je istakao da se nada da će se saradnja nastaviti u budućnosti i da će Mega dugi niz godina biti domaćin u Mitrovici.

“Pre svega zahvalio bi se svima što ste došli. Veliko hvala gospodinu Nedimoviću i svim ljudima iz Sremske Mitrovice, koji su prepoznali naš kvalitet i zaista pružili svoj maksimum da obezbede sve što je potrebno kako bi Mega sledeće sezone biti domaćin u Mitrovici. Nadamo se da će se uspešna saradnja nastaviti i da ćemo dugi niz godina biti deo sportskog života u Mitrovici.

Trudićemo se da tokom leta građani Mitrovice što bolje upoznaju Megu, učestvovaćemo u letnjim dešavanjima i promocijama  u gradu, a početkom jeseni oranizovaćemo i već tradicionalni Mega Vizura Kup.

Nastavićemo da radimo na promociji i osnaživanju košarke, mladih talenata i fer play-a u Srbiji. Kako na terenu tako i van njega pokazaćemo da smo mlada ekipa, sa puno talenta i želje za napredovanjem i uspehom.

Snimak konferencije možete pogledati ovde.