PORAZ MEGA VIZURE U XV KOLU ABA LIGE

Osamnaesto kolo ABA lige završilo se ne tako dobro za ekipu domaćina Mega Vizuru. Utakmica sa Partizanom završena je rezultatom 76:81, po četvrtinama 14:25 16:14 24:28 i 22:14.

KK Partizan ostavrio je desetu pobedu u međusobnim duelima, računajući sva takmičenja. Od samog početka nametnuli su svoj ritam i najmlađa ekipa u ligi nije znala kako da se suprostavi vodećima na tabeli.

U roze dresovima najveću borbenost su pokazali Avramović sa 16 poena, Varda 18, Jokić 13 i Dangubić 8, dok je se sa čak 11 asistencija istakao Nenad Miljenović.

 MEGA VIZURA: Reljić 6, Dangubić 8, Đoković, Avramović 16, Micić 6, Luković, Miljenović 7, Jokić 13, Varda 18, Tijanić, Milovanović 2, Mišković.

PARTIZAN NIS: Tepić 4, Lovernj 9, Dalo, Milutinov, Milosavljević 22, Bogdanović 19, Gagić 4, Musli 10, Šalić 2, Andrić, Kinzi 11, Bezbradica.

Dejan Milojević, trener Mega Vizure:

“ Nisam zadovoljan igrom svoje ekipe. Nismo bili dovoljno hrabri da dobijemo Partizan. Protiv ovako jakih ekipa kao što su crno-beli moraš da daš maksimum ako želiš da budeš konkurentan. Međutim, jako loše smo počeli meč, nije bilo agresivnosti u odbrani. Dok je Partizan sa velikom agresivnošću razbijao naš napad, nismo uspeli da poentiramo, dali smo jako malo poena. Kasnije smo sa kombinovanom odbranom uspeli da zbunimo rivala i uvedemo meč u ritam koji nam više odgovara. To nam je pomoglo da smanjimo razlIku. Ali, nisam zadovoljan karakterom koji su igrači pokazali“