PET IGRAČA MEGA VIZURE NA ŠIREM SPISKU ZA SP!

Selektor reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević objavio je širi spisak kandidata za SP u Španiji. Čak pet igrača Mega Vizure je na njemu: Vasilije Micić, Nenad Miljenović, Nemanja Dangubić, Nemanja Krstić i Novica Veličković.

Pored njih pozvani su i Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Marković (Banvit), Nemanja Nedović (Golden stejt), Stefan Jović (Radnički Kragujevac), Milenko Tepić (Partizan NIS), Stefan Peno (Barselona),Bogdan Bogdanović (Partizan NIS), Vladimir Micov(CSKA), Vladimir Lučić (Valensija), Nikola Kalinić (Radnički Kragujevac), Nemanja Bjelica (Fenerbahče), Zoran Erceg (Galatasaraj), Duško Savanović (Anadolu Efes), Stefan Birčević (Radnički Kragujevac), Luka Mitrović (Crvena zvezda Telekom), Milan Mačvan (Galatasaraj), Nenad Krstić (CSKA), Ognjen Kuzmić(Golden stejt), Boban Marjanović (Crvena zvezda Telekom), Vladimir Štimac(Unikaha), Dejan Kravić (Teksas Tek), Nikola Milutinov (Partizan NIS), Raško Katić (Crvena zvezda Telekom), Miroslav Raduljica (Milvoki baks).

Selektor Đorđević tim povodom izjavio je:

„Ovo je širi spisak igrača koji konkurišu za tim koji će putovati u Španiju. Konačni sastav će zavisiti od forme igrača, njihovog zdravstvenog stanja i toka priprema. Sa većinom kandidata smo bili u direktnom kontaktu i taj kontakt ćemo nastaviti sve do 9. jula, kada počinju pripreme. Pratimo igre kandidata u završnicama nacionalnih prvenstava, kao i nastupe u mlađim reprezentativnim selekcijama“.

 

Izvor: www.kss.rs