MEGA VIZURA NIJE USPELA DA SAVLADA IGOKEU U XVI KOLU ABA LIGE

Pored velike i teške borbe Mega Vizura nije uspela da savlada ekipu iz Laktaša. Igokea je zabeležila pobedu rezultatom 83:80 i to po četvrtinama 20:23, 17:16, 23:19 i 23:22.

Tim iz Smedereva vodio je celu prvu četvrtinu i završio je prvo poluvreme sa malom prednošću 37:39. Potom je Igokea vezala pet trojki i do kraja meča imala veliki broj pogodaka. Pri rezultatu 50:50 Dejanu Milojeviću je dosuđena tehnička greška, ali i isključenje sa utakmice. Uz pomoć Nenada Čanka, pomoćnog trenera, Mega je uspela da održi kontinuitet i ne dozvoli Igokei da tako lako izađe kao pobednik iz ovog meča.

Igokea: Dozet 2, Jorović 7, Gordić 14, Gipson 14, Bunić 5, Knežević, Gajović 11, Radukić, Nikolić 9, Mirković 5, Štemberger 16, Vilijams.

Mega Vizura: Dangubić 18, Avramović 11, Radović 14, Miljenović 13, Jokić 10, Reljić, Micić 8, Luković 2, Tijanić, Milovanović 4, Mišković.

Dejan Milojević, trener Mega Vizure na konferenciji za novinare izjavio je:

„ Pre svega čestitao bih ekipi Igokee na pobedi i jako dobroj igri. Mi smo dali sve od sebe. Poslednja tri, četiri kola igramo protiv jako teških protivnika, protiv favorita za osvajanje lige. Mi se u narednom periodu moramo vratiti na pobednički kolosek i verujem da ćemo to i učiniti. Našom igrom smo dokazali da možemo da pariramo svima i da napredujemo iz meča u meč. Zadovoljstvo mi je što radim sa ovako mladim i talentovanim igračima.“  

  

Photo: www.abaliga.com