VELIKA POBEDA MEGA LEKSA!

Košarkaški klub Mega Leks savladao je četvrtoplasiranu ekipu Cedevite, rezultatom 103:107.

Iako je Cedevita od početka meča diktirala ritam igre, Mega je uz pomoć trojke Ognjena Jaramaza, u trećoj deonici, preokrenula rezultat i došla do +12. Nekoliko promašaja dovelo je do izjednačenja i produžetaka, ali je Mega na kraju slavila.

U timu Dejana Milojevića, čak pet igrača imalo je dvocifreni učinak: Kešelj 23, Jaramaz 19, Jokić 21, Musli 20 i Zagorac 10 poena.  Dok su ih odlično pratili Krstić sa 9 i Nikolić sa 5 poena.

Dejan Milojević:

„Prvi put ove sezone igramo bez Nenada Miljenovića, koji nam je glavni organizator. Na početku smo imali problema s organizacijom, no kako su se Jaramaz i Đoković malo oslobodili do kraja smo igrali sve bolje. Ključno je bilo što se prvo poluvreme nije završilo sa većom razlikom za Cedevitu. Treća četvrtina je bila odlična. Uspeli smo da povratimo igru, a Cedevita posle nije imala odgovor na mnoge naše stvari. Na kraju četvrte četvrtine primili smo trojku s pola terena i ponosan sam na igrače, jer kad primite takav koš teško je psihološki se vratiti i pobediti u produžetku".