MEGA U POLUFINALU KUPA RADIVOJA KORAĆA!

 Mega Leks obezbedio je prolazak u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Meč između Mega Leksa i FMP-a završen je rezultatom 92:85, po četvrtinama 22:26, 27:22, 21:21 i 22:16.

Ne tako brilijantna igra Mega Leksa u prvoj četvrtini meča. Početkom druge deonice, uz čvršću odbranu i bolji procenat šuta Mega je izjednačila i povela. Prva polovina meča završena je rezultatom 49:48.

Drugo poluvreme, takođe je prošlo vrlo neizvesno. Sve do poslednjih nekoliko napada nije se mogao naslutiti pobednik, a onda je tandem Kešelj – Jokić rešio meč u svoju korist. Najbolji akteri u timu Dejana Milojevića bili su Marko Kešelj sa 28 poena i 5 skokova, Miljenović i Zagorac sa po 13, dok su Jokić i Musli postigli po 12 poena.

U timu FMP-a najbolji je bio  Mićović sa 21 poenom, a pratili su ga Dobrić sa 20 i Čović sa 17 poena.

Na konferenciji za novinare , Marko Kešelj izjavio je:

“  Čestitam FMP-u na fer i korektnoj igri. Večeras su pokazali talenat, borbenost i fantastičan šut. Mislim da su u nekim momentima bili bliži pobedi nego mi, ali smo mi do kraja ostali psihološki jaki i staloženi. Znali smo da želimo pobedu i prolazak u polufinale i na kraju smo to i uspeli da ostvarimo. Još jednom čestitam svima, fantastična utakmica, atmosfera i idemo dalje.”