MILJENOVIĆ, JOKIĆ I ZAGORAC PREDVODILI MEGU DO POBEDE!

Fantastična igra Miljenovića, Jokića i Zagorca doprinela je da Mega ostvari pobedu u XXII kolu ABA Lige. Utakmica između Mega Leksa i Krke završena je rezultatom 81:67, po četvrtinama 21:11, 8:23, 29:16, 23:17.

Čvrsta odbrana obe ekipe obeležila je ovaj meč, što dokazuje i prilično mali broj poena. Mega je ubedljivo savladala tim iz Slovenije, iako je drugu čevrtinu gubila rezultatom 8:23.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Nenad Miljenović sa 19 poena i 9 asistencija, kapiten Rade Zagorac postigao je 18 poena, a isto toliko imao je i Nikola Jokić uz 8 uhvaćenih lopti. Vrlo dobru igru pokazao je i Marko Kešelj sa 13 poena, dok je Danilo Nikolić postigao 9.

U timu Krke, najbolji su bili Kristofer Buker sa 23 poena i 5 skokova, Rojc sa 12 i Kastrati sa 10 poena.

Dejan Milojević:

,,Ovo je bila teška utakmica. Krka je sjajna ekipa, imali su odličnu energiju ali kao i mi imaju problem sa povredama i to ih je omelo u igri. Moram da priznam da i moja ekipa ima dosta problema, muči nas virus već neko vreme. Skoro da mesec dana nismo trenirali pet na pet i ova pobeda će nam mnogo značiti za samopouzdanje pred Kup koji nam predstoji sledećeg vikenda. Imamo sedam dana da se pripremimo, što bolje utreniramo i nadam se ponovimo barem prošlogodišnji uspeh i dođemo do finala’’

Rade Zagorac:

,,Generalno odlična utakmica, imali smo pad u drugoj četvrtini ali nismo dozvolili da nas to omete. Pred nama je Kup u Nišu, treniraćemo ovih nedelju dana i nadam se postići što bolji uspeh.’’