ABA LIGA: SIMOVIĆ – PRUŽIĆEMO NAŠ MAKSIMUM!

U XXII kolu ABA lige, Mega dočekuje tim iz Novog Mesta. Utakmica između Mega Leksa i Krke zakazana je za subotu, 14.02.2015 u 19h. Publika u hali Pinki, u Sremskoj Mitrovici, moći će da uživa u pravom okršaju timova, koje predvode dva kuma, treneri Džikić i Milojević. 

Trener Mega Leksa, Dejan Milojević:

„ U prošlom kolu smo ponovo doživeli poraz u samoj završnici meča. Igrali smo dobro, ali nismo imali dovoljno snage i iskustva da privedemo meč kraju kako treba.

Pred nama je meč sa Krkom, prilično nezgodnom ekipom koja se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli i igra prilično dobro. U prvom delu lige smo igrali vrlo zanimljiv meč, koji se za nas završio veoma dobro, ostvarili smo pobedu.

Što se moje ekipe tiče, prethodne nedelje smo imali dosta zdravstvenih problema, pola ekipe je bolesno i cele nedelje nismo trenirali pet na pet. Ali naravno, ja verujem u svoj tim i siguran sam da ćemo pružiti naš maksimum na terenu u subotu.“

Igrač Mega Leksa, Andrija Simović:

„ Na prošloj utakmici nismo imali baš sreće. Povrede su nas dosta mučile i sigurno da je to uticalo na našu igru i doprinelo da doživimo još jedan poraz.

Ovog puta smo svi na broju što se tiče povreda, ali imamo problem sa virusom. Atmosfera u timu je odlična, tako da ćemo pružiti naš maksimum i nadam se ostvariti još jednu pobedu.“