ABA LIGA: MARELJA – PRUŽIĆEMO NAŠ MAKSIMUM I IDEMO NA POBEDU!

Utakmica XIV kola ABA lige, između MZT-a i Mega Leksa zakazana je za četvrtak, 25.12.2014. u 20h, u sportskom centru Jane Sandanski.

Prvi deo ABA lige, Mega je završila na osmoj poziciji na tabeli, sa šest pobeda i sedam poraza. Savladala je ekipu MZT-a, Cibone, Olimpije, Zadra, Krke i Metalca, dok je bila poražena od strane Levskog, Crvene zvezde, Budućnosti, Cedevite, Partizana i Igokee.

Pred utakmicu XIV kola ABA Lige, Aleksandar Marelja izjavio je:

„U prethodni meč smo ušli vrlo mekano. Nismo uspeli da nametnemo naš ritam, a nismo uspeli ni da pronađemo rešenje za njihovu igru. Verujem da se greške ispravljaju samo radom, a mi smo ove nedelje naporno radili i nadam se dobro pripremili za susret sa ekipom MZT-a. Pružićemo sve od sebe i idemo na pobedu!“

Dejan Milojević, trener Mega Leksa:

„ Prethodno kolo smo odigrali jako loše, pred nama je utakmica u kojoj moramo da ispravimo greške. Radili smo dosta, trenirali i nadam se da će se moja ekipa vratiti na pobednički kolosek.

Što se tiče MZT-a, trenutno su na trinaestoj poziciji na tabeli i siguran sam da uz malo više sreće mogu biti i na mnogo boljoj. U samom timu se mnogo toga promenilo od našeg poslednjeg susreta, međutim mi ćemo pokušati da se vratimo našoj igri i na terenu pokažemo mladost i kvalitet.”