ABA: ZAGORAC – JEDVA ČEKAMO DA IZAĐEMO NA TEREN!

Utakmica dvanaestog kola ABA lige, između Mega Leksa i Metalca iz Valjeva zakazana je za subotu 13.12.2014. u 21h. Publika u Sremskoj Mitrovici moći će da uživa u atraktivnoj igri Jokića, Zagorca, Miljenovića ali i Majstorovića i Jevtovića.

 

Rade Zagorac:

“ U prethodnih nekoliko kola bili smo jako loši. Nismo igrali na nivou na kome umemo i nadam se da ćemo u narednoj utakmici to popraviti. Moramo da se vratimo u dobar ritam. Pred nama je vrlo bitan deo prvenstva. Ova utakmica je idealna prilika da se pred našom publikom vratimo dobroj igri. Što se nas tiče, atmosfera je odlična i svi jedva čekamo da izađemo na teren i pokažemo šta znamo.

Ovu priliku bih iskoristio da pozovem navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam da savladamo ekipu Metalca.”

 

Dejan Milojević, trener KK Mega Leksa:

“ Vrlo bitna utakmica je pred nama. Trebalo bi da odigramo najbolje što umemo i vratimo se na pobednički kolosek. Mislim da je vreme da se trgnemo, pružimo kvalitetnu partiju, čvrstu odbranu i ostvarimo pobedu. Moramo da pokažemo našu mladost i borbenost na terenu.”   

Ekipa Metalca je trenutno na jedanaestom mestu na tabeli ABA lige, sa četiri pobede i sedam poraza. Dok je Mega Leks na sedmoj poziciji sa pet pobeda i šest poraza.