XI KOLO ABA LIGE MEGA LEKS ZAVRŠIO JE PORAZOM

Vrlo dobar početak meča XI kola ABA Lige za Megu obećavao je mnogo. Utakmica između Partizana NIS i Mega Leksa završena je rezultatom 89:80, po četvrtinama 18:14, 25:19, 16:26 i 30:21.

Izabranici Dejana Milojevića jako dobro su otvorili utakmicu. Poveli su sa 0:6 i odličnom odbranom čuvali svoj koš. Međutim, uz ulazak Pavlovića na teren Mega je posustala i dozvolila da Partizan preokrene rezultat u svoju korist i na poluvreme ode pri rezultatu 43:33.

Do samog kraja treće četvrtine Partizan je dominirao, ali onda je došlo do prekida meča i isključenja trenera Vujoševića. Mega je uspela da nadoknadi razliku, izjednači i treću četvrtinu završi sa 59:59. Tim iz Sremske Mitrovice nije imao snage da privede meč kraju u istom ritmu i ostvari pobedu.

U Mega Leksu četiri igrača imala su dvocifreni učinak: Bojić 22, Kešelj 19, Miljenović 18 i Jokić 13. Dok su u pobedničkom timu najbolji bili Pavlović sa 26 i Gagić sa 19 poena.

Andrija Bojić:

„ Čestitao bih Partizanu na zasluženoj pobedi. Bili su bolji, mi smo bili mnogo loši u skoku. Okrećemo se sledećoj utakmici sa timom iz Valjeva i nadam se da ćemo na tom meču ispraviti današnje greške.“

Dejan Milojević:

„ Pavlović je u ovom meču pokazao koliki je igrač i šta sve ume. U našoj igri skok je bio jako loš. Moramo što pre da se okrenemo sledećem meču, dočekujemo ekipu iz Valjeva. Moramo da ostvarimo pobedu i vratimo se na pobednički kolosek.“