ABA LIGA: KRSTIĆ – KLJUČ JE U ODBRANI!

Deseto kolo ABA Lige Mega je završila porazom, izgubivši od Cedevite rezultatom 55:81. U XI kolu Mega Leks se sastaje sa Partizanom NIS iz Beograda. Utakmica je zakazana za nedelju, 07.12.2014. u 19h u hali Pionir u Beogradu.

Partizan NIS se nalazi na šestom mestu tabele, sa pet pobeda i pet poraza. Mega Leks je na osmom mestu sa takođe pet pobeda i pet poraza.

Nemanja Krstić:

“Prošlu utakmicu smo zaista loše odigrali, možda je to i jedna od najgorih do sada. Zaista smo podbacili. Potrudićemo se da ispravimo greške. Dobro smo trenirali i spremni smo.

Što se tiče Partizana, vratila su im se dva bitna igrača. Milosavljavić posle povrede, kao i Pavlović koji je ponovo u timu. Nećemo dozvoliti da njihov povratak utiče na nas. Posebnu pažnju treba da obratimo na odbranu. U tome je ključ. Ukoliko budemo igrali odbranu kako treba, verujem da možemo doći i do prve zvanične pobede nad Partizanom.” 

Dejan Milojević:

” Očekuje nas težak zadatak u nedelju. Partizan je na uzlaznoj putanji, dobili su odlično pojačanje i sigurni smo da će biti teško. Mi ćemo pružiti naš maksimum i igraćemo najbolje što umemo. Nadam se pobedi, jer bi nas ona zadržala na vrhu tabeli I na taj način bi ostali u trci za play off.”