ABA LIGA: MILOJEVIĆ- NADAM SE DA ĆE NAM SE UKAZATI PRILIKA I DA ĆEMO OSTVARITI POBEDU!

Nakon još jedne pobede kod kuće, Mega Vizura odlazi u goste u Podgoricu. Tim Budućnosti ugostiće Megu u subotu 08.11.2014. godine od 19h u sportstkom centru Morača. KK Budućnost trenutno zauzima drugo mesto na tabeli, sa pet pobeda i jednim porazom. Dok je Mega na petom mestu, sa četiri pobede i dva poraza.

Igrači Mega Vizure u prethodnom, šestom kolu ABA lige, savladali su ekipu Zadra, rezultatom 91:84, a ekipa Budućnosti je izgubila od Crvene zvezde rezultatom 83:69.

Dejan Milojević, pred polazak u Podgoricu izjavio je:

„ Budućnost je jedna od najboljih ekipa ove sezone. Svojom igrom su dokazali koliko vrede i da se ne nalaze slučajno na samom vrhu tabele.  Jednostavno imaju jako kvalitetan tim. Sigurno je da Budućnost u ovo sedmo kolo ulazi kao favorit, ali borićemo se, pružiti naš maksimum. Nadam se da će nam se ukazati prilika da ostvarimo pobedu.“

 Ognjen Jaramaz, igrač Mega Vizure:

„ Prezadovoljan sam kako smo igrali u prethodnom kolu. Pokazali smo timsku igru i to je jako bitno. Imali smo pad koncetracije pred kraj utakmice što je donekle i normalno za ovaku mladu ekipu kao što smo mi. Najbitnije je da smo uspeli da se podignemo, nastavimo dalje i pobedimo.  

Ostvarili smo dve bitne pobede, protiv Olimpije i Zadra. Stekli smo samopouzdanje pred jako teško gostovanje u Podgorici. Spremni smo za utakmicu, pružićemo naš maksimum i nadam se pobedi.“