SJAJNA IGRA MEGA VIZURE ZA POBEDU NAD OLIMPIJOM!

Utakmica V kola ABA lige, između Mega Vizure i Union Olimpije završena je rezultatom 85-66 (23:13, 14:21, 20:13, 28:19).

Odličan ulazak u meč i dvocifrena prednost već u prvoj četvrtini obećavala su sjajnu utakmicu i sigurnu borbu do kraja meča.

U punoj hali u Sremskoj Mitrovici publika je uživala u sjajnoj igri ekipe koju je predvodio kapiten Miljenović  sa 17 poena i 11 asistencija. Odličnu partiju pružio je Zagorac sa 19 poena, ali i Kešelj i Marelja sa 11 odnosno 10 poena. U timu iz Slovenije najbolji su bili Omić sa 14 i Salin sa 13 poena.

U obraćanju novinarima na konferenciji za štampu trener Mega Vizure, Dejan Milojević izjavio je:

 ,, Prezadovoljan sam što smo pobedili! Olimpija je zaista u u dobroj formi, ABA ligu odlično igraju, ali mlada ekipa Mege je pokazala da ima ogroman potencijal. Napokon smo pokazali kako možemo da igramo. Odbrana je bila izrazito dobra. Imali smo jedino problem sa skokom u napadu. Sve ostalo je bilo na vrhunskom nivou.’’

Rade Zagorac:

 ,,Želeo bih da čestitam Olimpiji na dobroj igri. Ovo je bila jedna od nesumnjivo najboljih utakmica za nas. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i trenirati još jače za Zadar i utakmice koje nam predstoje.’’

Kompletnu statistiku možete pogledati ovde.