MEGA VIZURA I RED BULL ZAJEDNO KROZ ABA LIGU!

Košarkaški klub Mega Vizura uspešno je ušao u novu sezonu, pobedom nad skopskim MZT-om, a neposredno pred prvu utakmicu naša ekipa je dobila i novog partnera, austrijsku kompaniju Red Bull.

Košarkaški klub Mega i austrijska kompanija Red Bull sklopili su dogovor o saradnji u sezoni 2014/2015. Kompanija Red Bull, koja je svetski lider u kategoriji energetskih napitaka, a prepoznatljiva je i po inovativnim sportskim dešavanjima i saradnji sa sportistima među kojima su NBA zvezde Harison Barns, Entony Dejvis, Blejk Grifin kao i zvezde evropske košarke Serhio Ljulj i Vladimir Janković prepoznala je potencijal našeg kluba i rad sa mladim igračima.

Direktor marketinga Red Bull-a u Srbiji Dražen Garapić povodom saradnje je izjavio: „Drago nam je što smo ostvarili saradnju sa KK Mega Vizura. Naša kompanija sarađuje sa preko 600 vrhunskih svetskih sportista koji su osvajači brojnih odličja na svetskim prvenstvima i Olimpijskim igrama, a saradnja sa svim sportistima je kretala na početku njihovih profesionalnih karijera. Talenat, upornost i želja mladih igrača praćeni kvalitetnim radom stručnog štaba KK Mega Vizura prepoznati su sa naše strane i mi želimo da im pomognemo na putu do uspeha.“

Povodom saradnje, kapiten KK Mega Vizura Nenad Miljenović je izjavio: „Saradnju sa Red Bullom vidim kao veoma korisnu za naš tim. Dodatna energija i bolja koncentracija u presudnim momentima na utakmicama su značajni elementi koji mogu da odluče pobednika. Kada imate krila sve je lakše!“

Iako kompanija Red Bull sarađuje sa brojnim sportistima i timovima širom sveta, KK Mega Vizura je postao prvi košarkaški klub na našim prostorima sa kojim će ova austrijska kompanija sarađivati.