ABA LIGA: JARAMAZ – ATMOSFERA U TIMU JE ODLIČNA!

U drugom kolu ABA lige Mega Vizura ide na prvo gostovanje. Tim iz Bugarske, Levski Sofija dočekuje Megu u sredu 08.10.2014. u 18h.

Prvo kolo Mega je završila pobedom i to nad gostima iz Makedonije. Meč između Mega Vizure i MZT-a Skopje Aerodrom završen je rezultatom 103:95.

Na prvo gostovanje ove sezone Mega ide u punom sastavu, a za veći deo tima ovo će biti i prva utakmica na gostujućem terenu u ABA ligi.

Ognjen Jaramaz, mladi plejmejker Mega Vizure pred put u Bugarsku izjavio je:

„ Prezadovoljan sam kako je prošla prva utakmica. Imao sam dobru partiju kao i većina mojih saigrača. U svakom takmičenju prva utakmica je najteža, pogotovu kada u timu imate devet mladih i vrlo neiskusnih igrača. Siguran sam da će nam mnogo značiti što smo pobedom otvorili ligu, stekli smo samopouzdanje i nadam se da ćemo nastaviti u pobedničkom duhu.

Čeka nas vrlo zanimljivo gostovanje. Vruć teren, ali nadam se pobedi. Mi ćemo dati sve od sebe i pružiti odličnu partiju.

 

Atmosfera u timu je odlična, vrlo dobro smo se uklopili kako na terenu tako i van njega. Svi smo približno istih godina, interesovanja su nam slična, shvatanja takođe, tako da to sve doprinosi odličnoj hemiji koja vlada.“

Trener Mega Vizure Dejan Milojević očekuje težak posao u Bugarskoj:

„ Zadovoljan sam kako je prošlo prvo kolo. Bila je teška utakmica, imali smo odličnog protivnika. Dva minuta pred kraj utakmice smo vodili sa velikom prednošću ali naše neiskustvo je došlo do izražaja. Srećom, ekipa se odlično snašla u produžecima i uspela da ostvari pobedu.

U drugom kolu očekuje nas utakmica sa debitantom u ligi. Levski je protiv Zvezde jako dobro igrao i verujem da nas čeka težak posao. Trudićemo se, borićemo se i nadam se meč završiti pobedom.“