ABA LIGA: MILOJEVIĆ- JEDVA ČEKAMO DA POČNE!

Mega Vizura svoju drugu sezonu u ABA ligi startuje u subotu 04.10.2014. U hali Pinki, u Sremskoj Mitrovici od 19h Mega dočekuje MZT Skopje Aerodrom. Pred početak ABA lige izjavu za medije dali su trener Dejan Milojević i kapiten Nenad Miljenović.

„ Prvu sezonu u ligi smo završili na osmom mestu. Imali smo 12 pobeda i 14 poraza, i zaista smo bili zadovoljni. Ove godine Mega je u podmlađenom sastavu. Došli su nam mladi igrači koji su spremni da se bore i pruže svoj maksimum na svakoj utakmici. U prvom kolu u goste nam dolazi ekipa iz Makedonije, MZT Skopje. Verujem da će biti vrlo zanimljiva utakmica i da će i jedna i druga ekipa pružiti svoj maksimum.“ – rekao je kapiten Miljenović.

Trener Dejan Milojević naglasio je da ima mladu ekipu koja jedva čeka da izađe na teren i pokaže šta ume:

 „Jedva čekamo da počne liga. Pripremni period je prošao jako dobro, zadovoljan sam. Bilo je i dobrih i lošijih utakmica ali to je sve normalno. Mega je ove godine u još mlađem sastavu, imamo devet novih igrača i siguran sam da ćemo tek napredovati i rasti. Potrebno je vreme da sve dođe na svoje i ubeđen sam da ćemo biti sve bolji i bolji kako vreme bude odmicalo.  

Što se tiče MZT-a, to je nova ekipa u odnosu na prošlu godinu. Nov trener, koji je odličan i siguran sam da imaju velike ambicije i očekivanja. Mi ćemo se boriti, truditi i pružiti naš maksimum. Očekuje nas uzbudljiv meč i nadam se uspešan početak sezone.“