SAOPŠTENJE POVODOM NEIGRANJA MICIĆA I DANGUBIĆA U PRVOJ UTAKMICI POLUFINALA SUPERLIGE SRBIJE!

Naš klub do sada nije imao praksu izdavanja saopštenja i odgovaranja na medijske napade, ali ovom prilikom osećamo obavezu da se osvrnemo na današnje izjave rukovodećih kadrova KK Partizan.
U poslednje dve sezone kako je klub počeo da raste, konstantno se oseća pritisak večitih rivala na klub sa željom da se isti stavi pod kontrolu i bude u službi velikog kluba. To se nikada neće desiti jer klub ima svoju samostalnost i interes, i samo će se time rukovoditi. Za razliku od drugih, ovaj klub se slepo drži ugovorom preuzetih obaveza i stoga igrači moraju da uzmu učešće na Adidas kampu.
Pored toga, polufinalna serija se igra na 2 dobijena meča, pa ima sasvim dovoljno prostora da se nadjemo u finalu, što i očekujemo. S druge strane, Micić nije igrao na 50 posto utakmica u Super ligi, pa se to nije postavljalo kao problem. Bertrans je igrao u ponedeljak, igraće večeras, a u sredu nije jer je to bio interes kluba i odluka rukovodstva kluba. I to je sasvim legitimno.
Naravno, ova situacija je mogla da se izbegne da je gospodin Todo‎rić umesto Adidasa, preuzeo na sebe obavezu da nam za sledeću sezonu sašije nove dresove (pod uslovom da su modernog dizajna i u pink boji), te obezbedi patike za igranje. 
No pošto takvog predloga nije bilo, igrači su otputovali u Trevizo, biće na treningu Mega Vizure vec za dva dana, raspoloženi i orni da polufinalnu seriju sa Crvenom zvezdom učine beskrajno zanimljivom.