OGNJEN JARAMAZ – DAĆU SVE OD SEBE DA ISKORISTIM ŠANSU KOJA MI SE UKAZALA!

1. Kako si počeo da treniraš košarku?

– Prvo je brat počeo da trenira, meni se svidelo pa sam tako i ja krenuo. Imao sam 7 godina i igrao sam u školskom klubu.

2. Prvi deo sezone, odnosno regularni deo lige si bio na pozajmici u Smederevu. Kakvi su tvoji utisci?

– Odlični. Mnogo mi je značila igra u Smederevu. Imao sam zaista dobru minutažu. Mislim da je to bila velika šansa za moju prvu seniorsku sezonu. Puno smo radili i mislim da je napredak u mojoj igri veliki.

3.  Najteži poraz sa KK Smederevo: Uh, pa ne znam. Bilo ih je više, ne bih mogao da izdvojim samo jedan.

Najdraža pobeda sa KK Smederevo: Recimo da je to pobeda nad ekipom Metalca u Smederevu.

4. Na početku Superlige, prvi plej Mege, Vasa Micić se povredio i time si ti dobio šansu i svoje mesto u timu, kako to komentarišeš?

Tako je i stvarno mi je žao što se Vasi desila ta povreda i što sam na taj način došao do svog mesta. Ali dobro, to su sve stvari koje se dešavaju u sportu. Daću sve od sebe i potruditi se da pomognem ekipi što je više moguće.

5. Kako je trenirati sa tako iskusnim Vardom i Veličkovićem ili sa druge strane reprezentativcima Dangubićem, Krstićem ili Jokićem?

Mnogo znači igra sa tako velikim imenima poput Varde i Novice. Oni imaju veliko iskustvo, koje se trude da prenesu na nas. Sa druge strane, zadovoljstvo je  igrati sa Dangubićem, Krstićem i ostalim momcima koji su verovatno najtalentovaniji u svojim generacijama.

6. Trener Dejan Milojević.

On je odličan trener. Ima igračko iskustvo, koje je po mom mišljenju bitno za jednog trenera. Prošao je kroz mnoge situacije kao igrač  i verujem da nas zbog toga mnogo više razume.  Drago mi je što imam priliku da radim sa njim.

7. Planovi do kraja sezone, kakva su očekivanja?

–  Nadam se da ćemo uspeti da izborimo plasman u ABA ligu i pružimo što bolje partije u plej ofu. Što se mene lično tiče, pružiću svoj maksimum i nadam se iskoristiti šansu koja mi se ukazala.