JEDINSTVENA JUNIORSKA LIGA SRBIJE, XVI KOLO

KK Mega Vizura – KK Polet Ratina 65:57 (11:16, 15:14, 19:9, 20:18)

Mega Vizura: Grušanović 5, Bjelobaba 6, Bogdanović 10, Popović 8, Djoković 11, Jakovljević, Stanojević 12, Djordjević, Matić 3, Koračin 10, Vićentić, Šljivančanin.

Polet: Pavlović 7, Jovićević 2, Janković, Zdravković, Ilić 11, Premović, Aleksandrović 12, Maksimović 5, Babić, Simeunović 11, Beočanin 7, Martinović 2.

Parežanin Dejan, trener Mega Vizure:

“Čestitam Kraljevčanima na fer, korektnoj borbi i velikom požrtvovanju na ovoj utakmici. Mi smo pokazali dva lica, jedno u prvom poluvremenu i jedno svakako bolje u drugom. U fazi odbrane, prvenstveno, gde smo iskontrolisali reket i skok i samim time otvorili dosta kontranapada. To je ono čemu težimo. Čestitam mojim momcima na zasluženoj pobedi, idemo dalje, spremamo se za Niš i sve će biti podredjeno toj utakmici.”

Aleksa Koračin:

Sve čestitke ekipi Poleta na fer i korektnoj utakmici i pre svega na veoma požrtvovanoj borbi. Mi smo dobro odigrali drugo polouvremen, čvršće u odbrani i brzim kontrama uslepi da steknemo, kako se pokazalo nedostižnu prednost. Čestitam mojim saigračima na kolektivnoj borbi i pobedi. Idemo dalje, spremamo se za Niš.”