VELIKO POJAČANJE ZA MEGA VIZURU, POVRATAK NOVICE VELIČKOVIĆA U NAŠ TIM!

NOVICA VELIČKOVIĆ:

"Jako mi je drago što sam se vratio u Mega Vizuru, i što ću u nastavku sezone raditi ponovo sa Dejanom, i igrati sa klincima, koje sam prošle godine iskreno zavoleo.

S obzirom da sam potpuno fizički spreman i da sam izuzetno željan da posle par sezona, u kojima sam imao problema sa povredama,  ponovo igram i provodim dosta vremena na terenu,  Mega Vizura je bila pravi izbor. Imao sam želju da dođem u Partizan, igranju pred najvatrenijim navijačima, povratku u Evro ligu, ali sam potpuno svestan da ne bih mogao u crno belima, da dobijem minute i slobodu, koja mi je u ovom trenutku karijere neophodno potrebna, pa sam se opredelio za povratak u Megu. Mislim da sam na prelomnom trenutku u karijeri,  i da jednostavno nemam mogucnost da se u ovom trenutku rukovodim emocijama.

Inostrane ponude, nisam ni razmatrao, jer mislim da je igranje u Srbiji u ovom trenutku pravi izbor za mene, te da ću tako biti u najboljoj situaciji da izborim povratak u reprezentaciju i budem deo tima na Svetskom prvenstvu ovog leta. Pored toga, srpska liga tek počinje, i moj novi klub do kraja sezone ima preko 20 utakmica, što je zaista jako važno za mene.

Gledao sam puno puta Megu ove godine, i više je nego očigledno da to nije isti klub u kome sam ja bio, da se sve podiglo na veći nivo, a pogotovu da su moji mladi saigrači sazreli i postali spremni za najteže utakmice.  U razgovoru sa Dejanom i predsednikom kluba, Goranom Radojičićem, sam dobio uveravanja da su u predstojećoj Super ligi ambicije kluba, znatno veće od obezbedjivanja ponovnog učešća u ABA ligu, što je bio dodatni motiv, da donesem odluku da ovu sezonu završim u Megi."