SAŠA AVRAMOVIĆ

1)      Kako si počeo da igraš košarku?

–          Košarku sam počeo da igram popuno slučajno. To je bila moja želja, počeo sam sam da treniram, otišao na prvi trening u KK Železničar, potom u KK Mladost i evo me u Mega Vizuri.

 

2)      Prvi put Mega Vizura igra u ABA ligi, kakvi su tvoji utisci?

–      Utisci su odlični. U početku su nas neiskustvo i strah savladali. Počeli smo sve bolje da igramo, napredujemo i to je bitno. Tako moramo i nastaviti. Iza nas je pet jako teških utakmica, raspored nije bio na našoj strani ali moramo se podići i vratiti na pobednički kolosek.

 

3)       Tim, atmosfera u klubu?

–  U ovoj sezoni dobili smo odlično pojačanje, osim Varde sve su to mladi momci koji su se jako brzo uklopili I zaista smo postali pravi tim. Atmosfera je odlična I nadamo se što boljem rezultatu.

 

 

4)      Kako je raditi sa Dejanom Milojevićem?

–  Mnogo toga se promenilo od kada je Dejan postao trener u Megi. Igračima je samopouzadanje mnogo poraslo pored njega, trudi se da što više rastereti igrače. I uspehom na kraju prošle sezone, odnosno ulaskom Mege u ABA ligu dokazao je da je odličan trener.

 

5)      Juniorska reprezentacija do 20 godina.

–  Igra za reprezentaciju svima nama puno znači. Čast I zadovoljstvo je obući dres Srbije, uz sve to i jedno veliko iskustvo.

 

6)      Najteži poraz od početka sezone:

–  Bio je to poraz od Igokee kod kuće.

        Najdraža pobeda:

– Definitivno  Zadar u gostima.

7)      Planovi.

–  Cilj do kraja sezone jeste opstanak u ABA ligi. I naravno, što bolja igra u Super ligi kao i napredak svih nas.

 

8)      I pitanje koje verovatno interesuje lepši deo navijača Mege, da li si zaljubljen?

–  Jesam, srećno.