Intervju Vasa Micić

 1. Usli ste u sezonu kao potpuni autsajderi. Kakva su bila tvoja ocekivanja pred start KLS?

  Ne toliko velika, nisam ocekivao bas ovoliki uspeh… Imao sam problema sa teskim povredama. Cilj mi je bio da se pokazem u sto boljem svetlu, a pre svega da ostanem zdrav. Medjutim kako je liga odmicala, kako smo sve bolje igrali  tako su I apetiti rasli. Postali smo kvalitetna ekipa, koja je mozda I jedina evidentno napredovala, a time se I izborila se za visoki plasman.
   

 2. Kakva je atmosfera u timu? Kako komentarises cinjenicu da se u timu nalzi Noica Velickovic kao najiskusniji igrac, a sa druge stane recimo Jokic, koji je godinu dana mladji od tebe?

  Sama cinjenica da a Novica igra sa nama je velika cast. Takva kosarkaska licnost I borac, je bila neophodna nasoj ekipi. On je bio pokretacki sraf koji nam je falio. Bodrio nas je, podrzavao  I gurao napred. S druge strane Jokic je jako talentovan igrac, I to je mozda bio I kljuc uspeha. Spojili smo se,  stvaorili vrlo pozitivnu atmosferu, uzajamno postovanje , izneli smo teret I pokazali da smo dobra ekipa.
   

 3. Da li mislis da bi bili ovde gde ste sada da na klupu Mege nije dosao Milojevic?

  Mislim da je dolazak Milojevica upravo kljuc uspeha. Vlada nam je puno pomogao, ali dolazak Dejana na mesto glavnog trenera je bio presudan moment u klubu.  Veliko strahopostovanje imamo prema njmu, svojim ophodjenjem I trudom je postao deo ekipe, a svoju borbenost je preneo I na nas
   

 4. Kakvi su utisci iz Krusevca?

  Odlicni, Crvena Zvezda I Partizan jesu klubovi za koje su Krusevljani navijali. Ali moram da priznam da smo I mi imali veliku podrsku, pogotovu kad smo igrali protiv Vojvodine, cela hala je bila uz nas.
   

 5. Pozvan  si da se pridruzis reprezentaciji U19? Kako se osecas povodom toga, kakva su ocekivanja?

  Uzeleo sam se tog sistema, duha reprezentacije. To je prelepo iskustvo, I sama cinjenica da cu igrati u timu sa drugovima je zaista ohrabrujuca I motivisuca. Prisutna je prevelika zelja da se dodje do uspeha, do Svetskog prvenstva. Sama generacija dosta obecava, dosta dobrih, mladih igraca- a to jeste buducnost Srpske kosarke.
   

 6. Najtezi poraz I najdraza pobeda

  Najtezi poraz definitivno, je od Vojvodine. Tad smo izgubili drugo mesto na tabeli I to nam  je svima tesko palo.

  Najdraza pobeda: Pa ponovo cu reci Vojvodina, samo utakmica kada smo mi njih pobedili u Novo Sadu. Pokazali smo da mozemo da odgovorimo pritiscima, I prakticno tom pobedom obezbedili smo plasman u Jadransku ligu.
   

 7. Planovi za sledecu sezonu?

  Ceka me puno rada I treniranja sa reprezentacijom. Pokusacu malo da se odmorim, a  nadam se i  uspesnoj  sezoni  sa Megom.