DEJAN MILOJEVIĆ – Svi mladi igrači ostaju i naredne sezone

Najbolja sezona u istoriji Mega Vizure okončana je porazom u trećem meču polufinalne serije protiv Crvene zvezde. Nakon duela trener Dejan Milojević pohvalio je sve igrače naglasivši da će svi mladi ostati i naredne sezone.

Čestitam Zvezdi na pobedi, dobra utakmica, čvrsta. Pokazali smo da naši rezutati nisu slučajni. Svaku utakmicu smo odigrali na par loptu gde odluče sitni detalji. Danas je taj detalj bio skok, gde je Zvezda izdominirala. Izgubili smo vrlo lako 10 razlike, a onda je usledila serija skokova u napadu. Verujem da su se tada i moji igrača uplašili pobede, jer prvi put igraju u ovakvom ambijentu. Meni je bilo lepo na klupi. Prisetio sam se nekih derbija. Nije bitno što su navijači Zvezde, uvek je lepo videti pun Pionir.

rekao je Milojević, a potom i naglasio:

Planiramo da ostanu svi mladi igrači. Bobi i Novica sigurno idu. Koliko sam ja informisan mladi nigde ne idu.

Mega na ovoj utakmici nije mogla da računa na Novicu Veličkovića, a Milojević je imao samo reči hvale za nekadašnjeg igrača Partizana.

Pohvalio bih momke i klub koji je zaista mnogo napredovao. Pokazali smo da i bez Novice Veličkovića koji je odradio neviđen posao, možemo da igramo. On je pokazao da košarka može da se igra srcem. Njemu bih se zaista zahvalio. Nije mogao danas da igra. Imao je krvarenje i glavobolje. Bilo je previše rizično da igra i danas. On je iz Real Madrida došao da igra za džabe za Megu. Pokazao je kakav je čovek i kakav je igrač. Svaka mu čast. Gde god bude bio sledeće sezone biće veliko pojačanje.

Milojević se potom osvrnuo i na Bobana Marjanovića:

Boban je jedan divan čovek. Pričali su da nije dominantan. Znam da ga je to bolelo, a i mene. Znam da može da igra u bilo kom klubu u Evropi.

 

Izvor: www.kosarka24.com