LA FANTANA JE NOVI SPONZOR MEGE

Voda „La Fantana“ je novi sponzor Mege!

Potpisivanjem ugovora između KK Mega i kompanije „La Fantana“ ozvaničena je saradnja između dva uspešna brenda te će voda „La Fantana“ biti zvanična voda KK Mega u predstojećoj sezoni.

La Fantana je prirodna mineralna voda vrhunske klase koja se filtrirala kroz hiljadugodišnje naslage sedimenata Kopaonika, Goča i Željana, da bi ponovo na površinu izašla u netaknutoj prirodi Mitrovog Polja. Kvalitet vode dokazuje nezavisno državno telo, Zavod za zaštitu javnog zdravlja iz Kruševca, a krunu na ukus i kvalitet stavlja Internacionalni institut iz Brisela koji je već drugi put nagradio kvalitet La Fantana vode. U kompaniji La Fantana su ppak najponosniji činjenicom da vodu ne tretiraju biološki, hemijski ni mašinski, već kakva je voda u izvoru, tog kvaliteta i ukusa dolazi do konzumenata. Kompleks minerala kojima pomenuti sediment oplemenjuje vodu La Fantana, kao i njena PH vrednost, svrstava je u premium klasu voda.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić je istakao zadovoljstvo što će sve kategorije kluba imati na raspolaganju vodu najvišeg kvaliteta:

„Veoma smo zadovoljni potpisivanjem ugovora sa kompanijom La Fantana čime će sve kategorije kluba u predstojećoj sezoni na raspolaganju imati vodu vrhunskog kvaliteta. Posebno zadovoljstvo nam predstavlja to što će u dogovoru sa Megom kompanija La Fantana izbaciti posebnu seriju flaširane vode sa obeležjima kluba. Verujemo da ćemo imati dugu i uspešnu saradnju koju ćemo razvijati na obostrano zadovoljstvo„.
 
Direktor prodaje kompanije La Fantana Milan Miličić je istakao  da je potpuno prirodna saradnja La Fantane i Mege:
 
“Saradnja Mege i kompanije La Fantana je potpuno prirodno rešenje. I jedni i drugi imamo premium kvalitet. La Fantana dolazi sa najviših srpskih planina baš kao što su visoki i igrači Mege i kao što sam slogan kaže “Mega iznad svega”. I jedni i drugi u potpunosti podržavamo očuvanje svih prirodnih vrednosti i svakodnevno naporno radimo da bi bili još bolji, La Fantana na tržištu a Mega na terenu. Nije nam cilj da se upoređujemo sa drugima već da budemo najbolji što možemo.”
 
Foto: KK Mega